Ancestors: The Humankind Odyssey, noul joc al creatorului seriei Assassin’s Creed, va fi lansat prin Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 08.04.2019
Ancestors: The Humankind Odyssey, noul joc al creatorului seriei Assassin’s Creed, va fi lansat prin Epic Games Store

Private Division (o nouă divizie a celor de la Take-Two Interactive) şi studioul Panache Digital Games au dat startul unei serii de clipuri menite să prezinte conceptul din spatele jocului Ancestors: The Humankind Odyssey.

Jocul a fost anunţat pe scena de la The Game Awards 2018, conceptul din spatele acestuia provenind de la nimeni altul decât Patrice Desilets, mintea creativă din spatele primelor titluri ale seriei Assassin’s Creed. Este vorba despre un titlu ce propune explorarea originilor speciei umane, un third-person open world survival, în care jucătorul trebuie să exploreze, să se extindă şi să evolueze pentru a asigura supravieţuirea speciei sale, generaţie după generaţie.

De altfel, imaginile pe care le puteţi urmări în clipul de mai sus se desfăşoară în Africa de acum 10 milioane de ani, în Neogen, fiind prezentaţi primii paşi ai evoluţiei omenirii. Vor urma alte două episoade ale acestei mini-serii dedicate jocului Ancestors: The Humankind Odyssey.

De asemenea, finalul trailer-ului dezvăluie şi că Ancestors: The Humankind Odyssey este un nou joc a cărui versiune de PC va fi disponibilă în exclusivitate prin intermediul serviciului Epic Games Store. De altfel, acesta nu este singurul titlu ce urmează să fie publicat de Private Division care îşi va face apariţia doar prin intermediul Epic Games Store: de acelaşi “tratament” va beneficia şi RPG-ul first person The Outer Worlds, dezvoltat de studioul Obsidian Entertainment.

Ancestors: The Humankind Odyssey va fi lansat în cursul anului 2019, în versiuni pe PlayStation 4, pe Xbox One şi pe PC.